Zakaj se pri vgradnji kamina obrniti na nas?
  • 100% neodvisno svetovanje pri izbiri kamina,
  • več kot 30-letne izkušnje na področju ogrevalne tehnike,
  • podjetje Klin d.o.o. vam po vaših željah dobavi in strokovno vgradi kamin katerega koli proizvajalca,
  • priprava vse potrebne dokumentacije za izvedbo pregleda s strani dimnikarske službe,
  • organizacija prvega pregleda s strani dimnikarske službe ,
  • podajanje navodil za uporabo uporabniku.

PROSTOSTOJEČI KAMINI


Podjetje Klin d.o.o. ponuja tudi dobavo in montažo prostostoječih kaminov po vaših željah. Spodaj si lahko ogledate nekatere primere montaže in vgradnje le-teh.

VGRADNI KAMINI


Podjetje Klin d.o.o. ponuja tudi dobavo in montažo vgradnih kaminov po vaših željah. Naše podjetje sodeluje samo s priznanimi slovenskimi pečarji, ki svoje delo opravljajo korektno in profesionalno.


Cene so informativne in se lahko glede na posebnosti projekta spremenijo. V ceno je vključena montaža kamina v pritličju, kamor se lahko vstopi z ročnimi prevoznimi sredstvi za objekte, oddaljene od sedeža podjetja do 50 km. Vključena je tudi povezava do dimnika (sestavljena iz 1× koleno z odprtino + 1 m cevi + 0,25m cevi + stenske rozete), priklopljena v že pripravljeno odprtino v dimniku, dovod svežega zraka s flex cevjo do pripravljenega dovoda v steni v maksimalni dolžini 1 m. Priprava dokumentacije za izvedbo prvega pregleda s strani dimnikarskega podjetja znaša 100€ + DDV. Organizacija prvega pregleda s strani dimnikarskega podjetja znaša 120€ + DDV.

NOVO:


Ker smo eno izmed vodilnih podjetij na trgu na področju ogrevalne tehnike, smo razvili nov trendovski kamin, ki je primeren za popestritev vašega bivalnega prostora. Gre za kaminski vložek Nordica, ki stoji na posebni betonski mizi, katero smo izdelali sami ter prilagodili tudi vložek, da popesti vaše bivalne prostore v hladnih dneh, ter pričara nekaj romantike.